واحد تغذیه و آشپزخانه
معرفی و تاریخچه:
واحد تغذیه و رژیم درمانی حدوداً از سال ۱۳۷۳ در این مرکز فعالیت می کند. این واحد در دو حوزه مدیریت بخش غذا و تغذیه بالینی در حال فعالیت می باشد.که واحد مدیریت بخش غذا در راستای ارائه غذا به بیماران و پرسنل و ارائه رژیم های خاص غذایی، و تغذیه بالینی در راستای ارتقا سلامت بیماران در انجام مشاوره های تغذیه ویزیت های بالینی بیماران می کوشد.
شرح وظائف:
- تنظیم منوهای غذایی
- درخواست مواد اولیه مورد نیاز هفتگی و ماهانه واحد
- تحویل و ثبت مواد اولیه و اقلام مورد نیاز واحد
- تحویل برگه امار روزانه به انبار دار و تحویل مواد مورد نیاز روزانه واحد
- نظارت بر تهیه، نگهداری، پخت توزیع و مصرف غذا با توجهبه اصول بهداشتی و رژیم غذاها و با در نظر گرفتن مقررات بیمارستانی
- نظارت بر کار و آموزش کارکنان تحت سرپرستی
- انجام مشاوره های تغذیه ارسالی توسط پزشکان مرکز
- انجام ویزیت های دوره ای بخش های مراقبت های ویژه
- تهیه محلولهای گاواژ برای بیماران رژیم انترال
- بررسی مداخله و پایش بیماران نیازمند مراقبت های تغذیه
مسئول واحد
سید طه زکوی
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی
اطلاعات تماس:21-04533232520 داخلی 270
پرسنل واحد
۱- اقای بهروز دهقان اردی
پست سازمانی: خدمات (آشپز)
شرح وظائف: سر آشپز - انجام امور آشپزی
۲- آقای بهمن طهماسپورقونسولکندی
پست سازمانی: خدمات (کمک آشپز)
شرح وظائف: سر آشپز - انجام امور آشپزی
۳- آقای امین انصاری عالی
پست سازمانی: خدمات (کمک آشپز)
شرح وظائف: کمک آشپز – کمک در انجام امور آشپزی
۴- آقای عارف عبادی
پست سازمانی: خدمات (کمک آشپز)
شرح وظائف: کمک آشپز – کمک در انجام امور آشپزی
۵- آقای علی بهرمند
پست سازمانی: خدمات (کمک آشپز)
شرح وظائف: کمک آشپز – کمک در انجام امور آشپزی
۶- آقای محمد پوراسمعلی
پست سازمانی: خدمات (آشپز)
شرح وظائف: کمک آشپز – کمک در انجام امور آشپزی
۷- آقای حسین نوروزی ایمچه
پست سازمانی: خدمات (آشپز)
شرح وظائف: خدمات و کمک آشپز – کمک در انجام امور آشپزی و انجام امور خدماتی واحد
۸- آقای علی حیدر دوست فرد
پست سازمانی: خدمات (آشپز)
شرح وظائف: آبدارچی و کمک آشپز – توزیع صبحانه و میان وعده ها – تهیه محلول گاواژ - کمک در انجام امور آشپزی
۹- رضا بایرامی
پست سازمانی: خدمتگزار
شرح وظائف: آبدارچی و کمک آشپز – توزیع صبحانه و میان وعده ها – تهیه محلول گاواژ - کمک در انجام امور آشپزی